Informasjon om skolemelk

Påmelding til abonnementsordningen for skolemelk skoleåret 2010/2011

Endelig er skolemelken på internett!
Det er ingen tvil om at et ordentlig skolemåltid betyr mye for at konsentrasjonsevnen og læringsmiljøet i klassen skal være på topp, da påfyll midt på dagen hjelper til å holde blodsukkeret stabilt.

Melk er naturlig rik på vitaminer, mineraler og proteiner kroppen trenger hver dag. Skjelettet fornyer seg cirka hvert 7. år hele livet. Kroppen tappes hele tiden for kalsium, og tapet må erstattes kontinuerlig med kalsium fra kosten. Melk er den viktigste kalsiumkilden i norsk kosthold, og med 3 glass per dag sikrer du inntaket. Det kan være
vanskelig for barn og ungdom å få i seg nok kalsium dersom de ikke drikker melk til lunsj.

NYTT TILBUD I ÅR!
Vår skole har valgt å delta i skolemelksordningen på internett, så nå kan foresatte bestille og betale skolemelken selv – direkte til tine!

Gå inn på www.skolemelk.no for bestilling av abonnement.

Registrer deg som ny bruker under foresatte. Her registrerer du foresattes navn, epostadresse, telefonnr. og velger et selvvalgt passord.

Registrer elev(er) og opprett abonnement. Du kan velge å betale med kredittkort (gebyrfritt) eller faktura (gebyr). Du vil motta en bestillingsbekreftelse på e-post fra TINE skolemelk. Her vil du se når første leveringsdag er og for hvor mange dager betalingen/abonnementet gjelder for. Du betaler fra den dagen melken leveres første gang.

Skolemelken er foreldrebetalt. Abonnementet tegnes for ½ eller 1 skoleår om gangen. Du kan når som helst i løpet av skoleåret melde på barnet ditt, men vi oppfordrer alle til å gjøre dette så fort som mulig, og helst før 1. september, slik at skolen fortere får oversikt over de som har meldt seg på. Hvilken melketype barnet ditt kan velge avhenger av hvilket sortiment skolen har valgt. Produktoversikt finner du på forsiden av www.skolemelk.no.

Dersom du ikke har tilgang til Internett, kan du spørre en lærer på skolen om han/hun kan hjelpe deg å bestille. Trenger du å få hjelp av TINE, sjekk først ”Ofte stilte spørsmål” på forsiden av www.skolemelk.no, les brukervilkårene eller sende oss en e-post på skolemelk@tine.no.
Dersom du ikke finner svar her, kan du ringe vår supporttelefon hverdager mellom klokken 08.00–16.00.
For kontaktinfo. se www.skolemelk.no

 

Med vennlig hilsen
TINE SKOLEMELK

Nyheter

 • God sommer

  Vi ønsker alle en god sommerferie. Skolen starter mandag 20. august (1. - 10. trinn).

  29.06.2018 Ler mer »
 • 51 705 kroner til Kreftforeningen

  Vi har i dag overlevert en sjekk på kroner 51705 kroner til Kreftforeningen

  09.02.2018 Ler mer »
 • Foresattportalen

  Foresattportalen til Zokrates er klar til bruk

  09.02.2018 Ler mer »
Nyhetsarkiv »

Informasjon