48 342 kroner til Kreftforeningen !

Vi har i dag hatt besøk av representanter for Kreftforeningen og overlevert 48 342 kroner fra Julemarkedet i ungdomsskolen.


Hanne Hovde Bye og Linda Skjærvik fra Kreftforeninga møtte elevene i ungdomsskolen og holdt et foredrag om Kreftforeninga sitt arbeid og hva pengene som vi har samlet inn, kan bidra til. 


Fra kreftforeningen.no: 

"Kreftforeningen er en landsdekkende, frivillig organisasjon innen kreftarbeidet i Norge og har over 113 000 medlemmer og 20 000 frivillige. Arbeidet vårt er basert på innsamlede midler og gaver.

Vi jobber for:

 • at færre skal få kreft
 • at flere skal overleve kreft
 • best mulig livskvalitet for kreftrammede og pårørende

Vi er en aktiv samfunnsaktør og bidrar til målrettet innsats innen forskning,
omsorg, forebygging, informasjon, internasjonalt arbeid og politisk påvirkningsarbeid. Kreftforeningen finansierer over 25% av all kreftforskning i Norge og er den største ikke-offentlige finansieringskilden til kreftforskning. 


Vårt arbeid er basert på innsamlede midler, testamentariske gaver og tippemidler. Takket være våre givere kan vi støtte et hundretalls forskningsprosjekter."


Det var stolte elever og ansatte som på årets siste skoledag kunne overrekke hele 48 342 kroner og på den måten være bidragsyter i det viktige arbeidet som Kreftforeninga gjør.


Vi takker alle bedrifter og privatpersoner som har støttet oss i forbindelse med Julemarkedet 2014.
Nyheter

 • GLADnyhet !

  Vi jubler over kommunestyret vedtak om penger til nytt trådløst nett og innkjøp av nye datamaskiner ! Gleder oss til en ny hverdag med hurtig nett og nye maskin til mange elever !

  08.12.2017 Ler mer »
 • Julegrantenning

  "Nå tennes tusen julelys"L Julegrantenning på Åset fredag morgen.

  01.12.2017 Ler mer »
 • Skolekatalog

  Fotografering pågår !

  22.11.2017 Ler mer »
Nyhetsarkiv »

Informasjon