Dragebygging !

I dag har vi hatt den store dragebyggedagen på Åset ! Alle elevene har vært med på å bygge drage med bambusstenger og fargerik plast. I Åfjordhallen har det vært et yrende liv - glade, blide, flinke og kreative barn og ungdommer ! 

Elevene har arbeidet sammen i grupper hvor de eldste har hjulpet de yngste. Mange av elevene i ungdomsskolen fikk et nytt møte med sitt fadderbarn fra barneskolen. Etter hvert ble det et fargerikt skue på gressbanen. Drager som svevde høyt og lavt, i bratt stigning og plutselige stup var et fantastisk syn mot Mælanakken !

Det ble noen kræsjlandinger og en del reparasjonsarbeid - det er visst helt normalt. 

Drageprosjektet er et samarbeid med arktitektutdanninga på NTNU med arkitekt Eileen Garmann Johnsen i spissen. Hun har sammen med kunstner og scenograf Gunnar Fretheim, holdt foredrag om dragens historie, og vi har fått lære å bygge vår egen drage. Studenter ved arkitektutdanninga i Trondheim har også vært med som instruktører.

Ansatte i skoler og barnehager i Åfjord har hatt en artig og flott kursdag med dragebygging. Prosjektet er en del av det skolen arbeider med i forbindelse med kongebesøket i juni. Kanskje får vi se noen av de fargerike dragene i den anledning. Nyheter

 • GLADnyhet !

  Vi jubler over kommunestyret vedtak om penger til nytt trådløst nett og innkjøp av nye datamaskiner ! Gleder oss til en ny hverdag med hurtig nett og nye maskin til mange elever !

  08.12.2017 Ler mer »
 • Julegrantenning

  "Nå tennes tusen julelys"L Julegrantenning på Åset fredag morgen.

  01.12.2017 Ler mer »
 • Skolekatalog

  Fotografering pågår !

  22.11.2017 Ler mer »
Nyhetsarkiv »

Informasjon