Dragebygging !

I dag har vi hatt den store dragebyggedagen på Åset ! Alle elevene har vært med på å bygge drage med bambusstenger og fargerik plast. I Åfjordhallen har det vært et yrende liv - glade, blide, flinke og kreative barn og ungdommer ! 

Elevene har arbeidet sammen i grupper hvor de eldste har hjulpet de yngste. Mange av elevene i ungdomsskolen fikk et nytt møte med sitt fadderbarn fra barneskolen. Etter hvert ble det et fargerikt skue på gressbanen. Drager som svevde høyt og lavt, i bratt stigning og plutselige stup var et fantastisk syn mot Mælanakken !

Det ble noen kræsjlandinger og en del reparasjonsarbeid - det er visst helt normalt. 

Drageprosjektet er et samarbeid med arktitektutdanninga på NTNU med arkitekt Eileen Garmann Johnsen i spissen. Hun har sammen med kunstner og scenograf Gunnar Fretheim, holdt foredrag om dragens historie, og vi har fått lære å bygge vår egen drage. Studenter ved arkitektutdanninga i Trondheim har også vært med som instruktører.

Ansatte i skoler og barnehager i Åfjord har hatt en artig og flott kursdag med dragebygging. Prosjektet er en del av det skolen arbeider med i forbindelse med kongebesøket i juni. Kanskje får vi se noen av de fargerike dragene i den anledning. Nyheter

 • Visma Min Skole, foresattapp

  Åset skole går i løpet av juni over fra SMS (digital meldingsbok) til foresatt-app i Visma Flyt skole.

  06.06.2019 Ler mer »
 • God sommer

  Vi ønsker alle en god sommerferie. Skolen starter mandag 20. august (1. - 10. trinn).

  29.06.2018 Ler mer »
 • 51 705 kroner til Kreftforeningen

  Vi har i dag overlevert en sjekk på kroner 51705 kroner til Kreftforeningen

  09.02.2018 Ler mer »
Nyhetsarkiv »

Informasjon