Friluftslivets år

Idyllisk og fin stemning rundt bålet !


Flere bilder


Åpning av Friluftslivets år ble markert med tur og utelunsj for alle elever på Åset tirsdag 13.01.15. Elevene var delt inn i grupper på tvers av trinn og gikk sammen ut til Frøneset. De eldste elevene var flinke og omsorgsfulle gruppeledere. Elever fra valgfag Fysisk aktivitet og helse hadde ansvar for å lage bål og passe på "alt" i forbindelse med det, og den oppgaven løste de på en meget god måte. Vi hadde faktisk i overkant av 300 elever fordelt på  21 grupper  ute til lunsj i går. Og for ikke å glemme ..... og 21 bål !


Takk til våre "Fysak-ambassadører" og ildsjeler Eva B Nygård og Nina L. Forfot som var ansvarlig for arrangementet.  Vi er også glad for velvilje og positiv innstilling fra grunneiere i området !Eva B. Nygård og Nina L. Forfot var ansvarlig for arrangementet.

Nyheter

 • Julemarked 2017

  Dørene er stengt og pengene er talt opp. Det blir nok en gave til Kreftforeningen på over 45 000 kroner, kanskje nærmere 50 000.

  15.12.2017 Ler mer »
 • GLADnyhet !

  Vi jubler over kommunestyret vedtak om penger til nytt trådløst nett og innkjøp av nye datamaskiner ! Gleder oss til en ny hverdag med hurtig nett og nye maskin til mange elever !

  08.12.2017 Ler mer »
 • Julegrantenning

  "Nå tennes tusen julelys"L Julegrantenning på Åset fredag morgen.

  01.12.2017 Ler mer »
Nyhetsarkiv »

Informasjon