JEG sier nei til mobbing

I dag har vi hatt en flott markering på Åset ! I amfiet ligger det nå et digert lerret med håndavtrykket til elever og ansatte ved skolen. Over 300 fargerike hender som symboliserer at vi tar avstand fra mobbing !  Inger Helen Mørreaunet (rektor) og Vibeke Stjern (ordfører) møtte alle  elevgruppene med en kort appell om hva hensikten med håndavtrykket er  -  vi aksepterer ikke mobbing i noen sammenheng, hverken blant barn, ungdom eller voksne. ! 

 I morgen får vi kommunestyret på besøk, og medlemmene der skal også få mulighet til å delta i denne markeringa. Nora Grøtting og Elias Moan skal ønske representantene i kommunestyret velkommen til Åset i morgen tidlig , og de kommer til å orientere litt om hva vi har holdt på med i dag- om lerretet og de fargerike hendene !


NRK har også vært innom skolen i dag. Stor stas ! Det har nettopp vært et fint innslag om Åset i Trøndelagssendinga på P1.  Vi har hørt både rektor Inger Helen Mørreaunet, Nora Grøtting fra elevrådet og andre elever i samtale med NRKs reporter Ståle Yttrehus. Et kjempefint innslag om skolen vår - det hele ble bundet sammen av sangen "Stopp, ikke mobb" framført av elevene på 3. trinn.


 


Nyheter

 • Julemarked 2017

  Dørene er stengt og pengene er talt opp. Det blir nok en gave til Kreftforeningen på over 45 000 kroner, kanskje nærmere 50 000.

  15.12.2017 Ler mer »
 • GLADnyhet !

  Vi jubler over kommunestyret vedtak om penger til nytt trådløst nett og innkjøp av nye datamaskiner ! Gleder oss til en ny hverdag med hurtig nett og nye maskin til mange elever !

  08.12.2017 Ler mer »
 • Julegrantenning

  "Nå tennes tusen julelys"L Julegrantenning på Åset fredag morgen.

  01.12.2017 Ler mer »
Nyhetsarkiv »

Informasjon