Julemarked 4. desember

Brev med informasjon sendes som sekkepost til foreldre/foresatte i ungdomsskolen fredag 14.11.14

Plakat

Vi inviterer med dette til Julemarked på Åset skole torsdag 4. desember. Markedet åpner med salg og restaurant kl. 1600, og vi tenker å holde på til kl. 1900.  I tillegg til dette kommer ei valgfaggruppe fra 8. trinn til å selge juletrær på Årnes litt senere i desember.

Elevene har jobbet med prosjektet i hele høst. I valgfagtimene har alle laget enten julekrans eller god gammeldags sopelime. Det har også luktet godt av julebakst fra kjøkkenet de siste dagene. I kunst og håndverk er produksjonen variert og ganske stor. Vi har også hatt eget juleverksted for elevene i 8. og 9. trinn. 10. trinn har hovedansvar for utlodning og matsalg denne dagen. Mange elever er inne i friminuttene og holder på med juleforming. Det strikkes og spikkes og males og hekles som mellomarbeid i norsk og andre fag !

Dette er et viktig sosialt arrangement og prosjekt for alle i ungdomsskolen, både elever og ansatte. Elevrådet er aktivt med i gjennomføringa, og sammen har vi bestemt at overskuddet fra julemarkedet skal gå til Kreftforeningen !

Vi håper at du kommer på vårt Julemarked !


 

Nyheter

 • Visma Min Skole, foresattapp

  Åset skole går i løpet av juni over fra SMS (digital meldingsbok) til foresatt-app i Visma Flyt skole.

  06.06.2019 Ler mer »
 • God sommer

  Vi ønsker alle en god sommerferie. Skolen starter mandag 20. august (1. - 10. trinn).

  29.06.2018 Ler mer »
 • 51 705 kroner til Kreftforeningen

  Vi har i dag overlevert en sjekk på kroner 51705 kroner til Kreftforeningen

  09.02.2018 Ler mer »
Nyhetsarkiv »

Informasjon