Konsertforedrag mot narkotika

Å ha mot til å si NEI !

....slik kan budskapet i "Konsertforedrag mot narkotika" kort oppsummeres. Et veldig positivt tiltak av Ungdomsrådet i Åfjord som inviterte elever i ungdomsskolen og videregående skole til foredrag med Egil Oskar Jensen og Hallgeir Stjern.  Egil Oskar Jensen jobber på psykiatrisk avdeling Østmarka, og han fortalte om sine erfaringer i arbeidet med personer som har rusrelaterte psykoser. Hallgeir Stjern,lensmann i Åfjord, snakket blant annet om hva det kan føre til for den enkelte hvis man blir blir registrert i strafferegisteret. Begge understreket viktigheten av å bry seg og støtte hverandre  - ha mot til å si NEI til narkotika. Flott musikk av Bandet "Læven" som spilte to låter. Åfjord videregående skole v/Restaurant og matfag serverte frukt og kake !


Representanter fra Åfjord ungdomsråd sammen med Egil Oskar og Hallgeir.

Foran f.v.: Sunniva Hårstad, Bjørn Andreas Sjøli, Egil Oskar Jensen, Hallgeir Stjern, Ivan Strøm. Bak f.v.: Eskil Hosen, Sandra Brattgjerd, Andreas Stjern, Thea Aune (kommunal repr. i ungdomsrådet) og Torben Berdal


Egil Oskar Jensen

Lensmann Hallgeir Stjern

"Læven"


Nyheter

 • Julemarked 2017

  Dørene er stengt og pengene er talt opp. Det blir nok en gave til Kreftforeningen på over 45 000 kroner, kanskje nærmere 50 000.

  15.12.2017 Ler mer »
 • GLADnyhet !

  Vi jubler over kommunestyret vedtak om penger til nytt trådløst nett og innkjøp av nye datamaskiner ! Gleder oss til en ny hverdag med hurtig nett og nye maskin til mange elever !

  08.12.2017 Ler mer »
 • Julegrantenning

  "Nå tennes tusen julelys"L Julegrantenning på Åset fredag morgen.

  01.12.2017 Ler mer »
Nyhetsarkiv »

Informasjon