Utdanningsmessa 2014

Torsdag 23. januar arrangeres den årlige utdanningsmessa i Åfjord. Åfjord videregående skole er arrangør og sier følgende i sin informasjon:

"Åfjord Videregående Skole er stolte av å si at vi har opparbeidet oss en veldig god arena der elever og bedrifter møtes. Utdanningsmessa har etter hvert vokst seg stor – Åfjordshallen fylles  - og det er bra! I fjor var  nærmere 50 bedrifter og etater til stede; vi er spesielt glade for den store oppslutningen fra lokalsamfunnet – og tror at det gir ungdommene mye større innsikt i jobbmulighetene på Fosen i framtida. De fleste norske høyskoler og universiteter var også representert gjennom Universitetsturneen.

Det blir salg av mat og drikke og mye god underholdning. Velkommen!"


Elevene på ungdomsskolen har obligatorisk oppmøte denne kvelden. Selve messa åpner 1800 og varer til 20.30. Elevene skal møte på Åset kl. 1700. Her blir det servert pizza til alle. Vi tar også en liten gjennomgang av messa og hva som skal skje. Skolen blir åpen fra skoleslutt denne dagen, slik at de som vil sitte og gjøre skolearbeid, har mulighet til det. 


Foreldre/foresatte oppfordres til å organisere kjøring av sitt barn til og fra messa. De som ser at dette blir vanskelig, kan ta kontakt med Len innen tirsdag 21. januar.


Informasjonsskriv fra skolen

Nyheter

 • Visma Min Skole, foresattapp

  Åset skole går i løpet av juni over fra SMS (digital meldingsbok) til foresatt-app i Visma Flyt skole.

  06.06.2019 Ler mer »
 • God sommer

  Vi ønsker alle en god sommerferie. Skolen starter mandag 20. august (1. - 10. trinn).

  29.06.2018 Ler mer »
 • 51 705 kroner til Kreftforeningen

  Vi har i dag overlevert en sjekk på kroner 51705 kroner til Kreftforeningen

  09.02.2018 Ler mer »
Nyhetsarkiv »

Informasjon